Opinie o Nas


Na tej stronie prosimy dodawać opinie o naszych noclegach. Dodatkowo opinie o naszych pokojach znaleźć można w ogólnopolskim serwisie noclegowym meteor24.pl/.

Staly Gosc - D
10.07.2012
Spedziłem juz kilka nocy w tym miejscu i musze przyznać że bardzo mili ludzie, świetne warunki i poleam każdemu kto potrzebuje tanio sie przespać i wygodnie. Serdecznie pozdrawiam "młodą pare" ;)
zadowolony śpioch
10.09.2012
Super lokalizacja, centrum Kalisza a cicho, spokojnie. W pokoju standard plus czysto i przytulnie - wyposażenie zgodne ze stanem faktycznym. Polecam
Uczestnik szkoleń w Kaliszu
22.07.2013
Przyjeżdżamy większą ekipą na szkolenia MentalWay w Kaliszu przynajmniej raz w miesiącu i korzystamy z pokoi standard plus, ponieważ jest wygodnie, czysto, noclegi w samym centrum miasta, a przede wszystkim tanio i świetna obsługa. Polecam serdecznie, Dariusz Bogacki
Ewa
25.12.2013
Czysto, przytulnie, miło, wszystko zgodnie z oferowanymi warunkami. Polecam, apartament 001 ;). Pozdrawiam
Zadowolona klienta :)
11.02.2014
Ja również polecam Raj i pokoje Standard+. Nocujemy tam z mężem średnio raz w miesiącu. Zawsze jest czyściutko, stan pomieszczeń jak na zdjęciach, kuchnia wyposażona. Do tego w świetnej cenie i w samym centrum miasta :) Pozdrawiam - Monika Jaworska
Paulina
02.01.2015
Nocowałam w Raju przed sylwestrem, dostałam czysty, ładny pokój. Łazienka szczerze powiedziawszy zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie- czysto!. Za taką cenę rewelacja (pokój standard). Świetna lokalizacja. Podsumowując- zawitam tam na pewno!
Goscie z Austrii
29.09.2015
Jestesmy zadowoleni z Apartamentu,czysto ,sympatyczne i w centrum Kalisza.
Paweł
03.01.2016
Również polecam!! Kilka razy byłem, zawsze miła obsługa i w ogole przyjemne miejsce, warto!

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości
y>